Haz
07
2021
0

T20 Blast – Ben Stokes, beyaz top oyuncuları aksiyona geri dönerken Blast geri dönüşüne hazırlanıyor

Haberler

Parmak yaralanmasından sonra 2018’den bu yana ilk Durham görünümü için çok yönlü

Ben Stokes, IPL’de yaşadığı parmak yaralanmasından geri döndüğü önümüzdeki hafta yaklaşık üç yıl boyunca ilk T20 Blast oyununu oynamaya hazırlanıyor.
Blast’ın Çarşamba günü başlayan ilk etaplarında Jos Buttler, Jonny Bairstow ve Adil Rashid de dahil olmak üzere bir dizi İngiliz oyuncu, birkaç yıl boyunca yarışmada ilk kez yer alacak ve en son Durham’ın çeyrek finalinde oynayan Stokes’u görecek. 2018’de Sussex’e yenilgi – bunlar arasında.

Stokes’un sakatlığının başlangıçta onu 12 haftaya kadar veya Temmuz ayı başlarında sahalardan uzak tutması bekleniyordu, ancak ameliyattan sonra iyileşmesi sorunsuz oldu. Stokes, “Bovling yapabiliyorum, spor salonuna girebiliyorum ve tekrar bazı toplara vurabiliyorum” diye yazdı. Ayna Geçen hafta sütun. “Tam antrenmanın o kadar uzak olmadığı, toparlanmamın heyecan verici bir noktasındayım ve sonra tekrar bir maçta oynamayı düşünmeye başlayabilirim.”

Stokes’un geri dönüşünün detayları henüz ECB tarafından doğrulanmadı ve 14 Haziran’da Lancashire’a karşı arka arkaya 2. XI T20’lerden birini hedefleyebilir, ancak Durham’ın Blast’ta 15-20 Haziran’da dört fikstürü var ve o bir tanesine dönmesi muhtemeldir.

İngiltere, bu hafta sonunda Sri Lanka’ya karşı sınırlı aşımlar serisi için bir kadro belirleyecek ve grubun 23 Haziran’da Cardiff’teki ilk T20I öncesinde 19 Haziran’da buluşması planlanıyor. Eoin Morgan Mart ayında beklediğini öne sürmüştü. Bu yaz beyaz top serisinde İngiltere’nin çok formatlı oyuncuları olmadan olmak, ancak IPL’yi takiben devam eden Yeni Zelanda Testleri için kullanılamaması, bu kadroda isimlerini henüz görebilirdi.

Beyaz top kadroları için seçilen ve ikinci Yeni Zelanda Testi kadrosunda yer almayan oyuncular, kendi takımlarının fikstür listelerine bağlı olarak, Blast’ın altı raundunda yer alabilecekler. Bu, Buttler ve Stokes’un Blast’ta bu yaz Hundred’dakinden daha fazla oyun oynaması muhtemel olduğu anlamına geliyor, İngiltere’nin Test oyuncuları en fazla üç grup maçı ve yeni 100 top yarışmasında eleme aşamaları oynamaya hazırlanıyor.

READ  Yeni Zelanda - Banagladeş - Ross Taylor, Bangladeş'e karşı ilk ODI'yi reddetti; Mark Chapman gizlendi